sunnuntai 29. syyskuuta 2013

tuli vähän kustua kintuille..

Eikö se niin ole, että hyvien uutisten jälkeen tulee aina ne huonot?, eikä se onni voi kauaa kestää..?

Telineet kasattiin talliin ja saunaan Torstai ja Perjantai-iltoina. Eilen saatiin kaikki harkot ladottua paikoilleen! Jippii!! se on nyt ohi vihdoinkin. Eilen nostettiin ja ladottiin kaikki loput ja saatiin sauna ja talli sen työvaiheen osalta valmiiksi, niistä tuli oikeet pommisuojat, linnoitukset. Vielä puuttuu uretaanit raoista ja tuet niin olis valuvalmis. Tässä kohtaa täytyyki sit siirtyä niihin huonoihin uutisiin..

Tämä amatöörirakentaminen on ihan hauskaa kunhan muistaa ottaa kaiken huomioon ja kaikesta selvää..toisinkuin me. Soitettiin kiinteistövälittäjälle, että koskas pääsis arvioimaan? selitettiin mitä on tontilla tapahtunu ja mitä muutoksia on edellisestä kerrasta tullu. Hän ilmoitti, ettei rakennuksilla, jotka ovat tässä vaiheessa ilman kattoa ole käytännössä mitään arvoa ja käynti olis hänen mielestään aikalailla turha.

Vähä tulevaisuudenkuva romuttui tässäkohtaa.


Mitä? Hulluna ollaan raadettu ja kiirehditty, että saatais jotain valmista vielä tämän vuoden puolella ja kaikki turhaan, ei mitään arvoa? Tonneittaan ollaan rahaa laitettu näihin pohjiin ja seiniin, mutta ei. 
Mielessä ei käyny kertaakaan, että asia olis näin. Pieni masennus iski..ja epätoivo.


Markkinoilta kävellessä autolle pysähdyttiin uuden kiinteistövälitysfirman Huom:in kohdalle, kun jakoivat lapsille karkkia ja ilmapalloja. Nainen oli niin mukava, että jäätiin siihen hetkeksi jutustelemaan ja jostain kumman syystä, aihe kääntyi meijän omaan rakenteluun. Kysästiin mitä heillä maksaa arviointikäynti? oiskos ollu 130€ paikkeilla eli 30-40€ halvempi, kun edellisellä välittäjällä. Päätettiin kokeilla ja ottaa käynti siis heidän kautta tälläkertaa, tekivät sitäpaitsi yhteistyötä Nordean kanssa toisinku edellinen välittäjä, josta hinta-ero saattoi johtua. Huomenna siis pitäisi soitella ja sopia arviointipäivä. Toivottavasti saadaan johonki alkuviikkoon, ettei tartte jännittää ja pähkäillä koko viikkoa. 
Ei auta kun olla kädet ristissä ja toivoa parasta, edes jonkunlaista arvonnousua.

Pankkiin pitäisi kans olla yhteydessä ensi viikon aikana ja jos välittäjä toteaa, ettei arvo ole noussut mihinkään tai vaan pikkuriikkisen, niin täytyy alkaa keksimään muita ratkaisuja. Remonttilainaa ehkäpä? Siitä en tiedäkkään vielä mitään, ehkä pitäis yrittää vähän perehtyä. Että semmosta..


Ehkä jos oltais tiedetty tai hoksattu tämmönen asia, oltais tehty ensin talli valmiiksi ja vasta sen jälkeen alotettu saunaa. Tilanne ois ollu ihan toinen. Mutta ei tiedetty niin yritetään tehä nyt kaikkia samaan aikaan. Hommana näin kivempi, ku säästyy ainaki vuoden ylimääräseltä rakentamiselta ja saa betonia ym. ostettua kerralla enemmän ja tulee siten edullisemmaksi, mut selvästi lainan oton kannalta vaikeempi ratkasu meille.

Pahoittelen otsikon kielenkäyttöä mutta niin tässä nyt pääsi käymään.
Ens vikon aikana ratkeaa miltä tää tulevaisuus näitten rakennelmien suhteen alkaa näyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti