tiistai 2. huhtikuuta 2013

myydään omakotitalo


Jälleen yhtenä kauniina kevätpäivänä selailin sivustolla salonseudunasunnot.com. Näppäilin näytölle taas ne samat vanhat hakukriteerit ku niin monet kerrat ennenki. MUTTA SITTEN...

MYYDÄÄN  OMAKOTITALO   
Salo, Kyyn....tie ....
3h.k, 70,0m2/90,0m2
Rv. 1920
Mh. 23 000,00
               
Isolla 1,15ha tontilla purkukuntoinen tai ison remontin vaativa tiilirunkoinen talo.




Soitin samantien Vesalle ja kerroin löytäneeni meille talon! Talo oli kerennyt olla 1,5-2h myynnissä, kun sen huomasin puolenpäivän maissa ja soitin kiinteistövälittäjälle siltä istumalta.
Kysyin saisinko näytön jo samalle päivällä ja se onnistui, siitä meni muutama tunti niin tutkittiin jo taloa sisältä ku ulkoaki.

Tiesin heti pihaan saavuttua, että tämä se on, meidän koti. Rapistunut vanha ja kaunis talo. Kiinteistövälittäjä avasi oven ja totesi käyneensä sisällä jo kertaalleen ja ettei mielellään astu enää toista kertaa jalallaan kynnyksen yli. Mietittiin mitä mahtaa olla vastassa.. tavarat oli jääny juuriki niille sijoilleen asukkaiden lähtiessä. Kuuteen vuoteen talossa ei oltu asuttu. Yhtä vanhat ruuat seisoi vielä jääkaappissa ja kahvit edelleen kupissa. Kaikkialla oli likasta ja muurahaiset ja hiiret oli tehny tuhojaan. Yläkerrassa oli sänky, jonka päälle muurahaiset oli rakentaneet pesän ja haju oli aivan karmiva.
Kaiken sen roskan ja lian alta kuitenki nähtiin mitä niillä muureilla vois olla meille tarjottavana ja tiedettiin, että päätös piti tehdä HETI jos haluttiin saada se. Sen enempää miettimättä seurattiin vaistoja ja maksettiin käsiraha.

Siitä se odottelu sitte alkoi..kaikki ei mennykkään ihan suunnitelmien mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti