torstai 12. syyskuuta 2013

Työhousut

Ostin tossa kuukausi sitten ihan ensimmäiset omat työhousut. Koulusta tietty olin saanu maalarinhaalarit, mutta eihän niitä noissa pihahommissa oikeen voi käyttää, ku ois heti mustat ja kurassa. Sitäpaitsi taisin myydä ne kaikki kirppiksellä, kun tänne omaan kotiin muutettiin. Hups! En ainakaan enää niitä kaapeista löydä.

Ennen työhousuna on ollu collarit. Ne vaan ei taho kestää tota harkkojen kantamista sylissä ja olihan ne muutenki aika maalissa ja reijissä. Jotenka samalla, kun käytiin ostoksilla rautakaupassa päätin nyt vihdoinki käydä housut hankkimassa. Valinnan vaikeutta ei ollut, koska ei ollut valinnan varaakaan. Kaupan hyllyillä oli vaan yhden malliset ja merkkiset raksapöksyt naisille ja kootki alkoi vasta 38 ylöspäin.

Niitä siis sovitin ja otin ne vaikka roikkuiki aika pahasti. Aattelin, että vyöllä ne korjaantuu ja jos en nyt niitä osta, en tuu ostamaan piiiitkään aikaan. Kun päästiin kotiin ruvettiin taas hommiin ja laitoin ostokset tietty jalkaan. Jotenkin harkko nousi kevyemmin ja kun taskuihin sai ruuvit ja mitat niin hommatki luisti paremmin. Tuli heti semmonen olo, ku olis oikeissa töissä. Tekemä työ tuntui paljon arvokkaammalta ja ammattimaisemmalta... yhtien housujen takia! ;)

Kieltämättä toi housujen takana olevassa lapussa lukeva tekstiki oli aika mieltä nostattava, hyvä myyntipuhe ja ylipäätään se, että naisetki on aikanaan saanu oman mallin vaikka aika miesvaltasella alalla ovatkin olleet.

Housujen roikkuvuutta tosin mietin kotonaki vielä, mutta ensimmäisen pesun ja rumpukuivatuksen jälkeen olivatki just hyvät! Löysät, muttei tarvinnu pelätä, että putoaa alas ku kävelee tai kurottaa jotain.
....housut saattaa myös roikkua toisilla sen takia, että siellä on 10kg edestä tavaraa taskuissa.

Suosittelen! Kannattaa naiset hommata työhousut, jos kotona täytyy jotain rakennella. Ajatuksissaan ainaki pystyy paljon suurempiin tekoihin, ku ilman niitä! Mut jos ne on täysin puhtaat tuntuu, ettei ois mitään tehnykkään. Vähä ruostetta, kuraa, betonipölyä tai muutama pisara maalia, niin taas tuntuu vähän paremmalta ja helpommalta kaikki.

Joku tuppaa kyllä viemään sen asian vähän äärimmäisyyksiin ja täytyy huomauttaa, että eiköhän ois jo aika pistää housut pesuun. Toisaalta autonkorjaushommissa ne on parissa tunnissa jo sen näköset, ettei ois viikkoon pesty. =)  Meijän pesukone tykkää hyvää, ku siellä on vähänväliä joku ruuvi tai auton sulake pystyssä kaiken sen öljyn ja hiekan lisäksi vaikka kuinka yrittäis ne taskut aina tyhjentää.
Mutta elämää se vaan on, ei mitään vakavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti