keskiviikko 25. syyskuuta 2013

heippaheihei! hyvä päivä!

Nyt onni potkii ja voi olla hymy huulilla!

Ikkunat tuli pihaan tossa viime viikolla ja ehjinä olivat lukuunottamatta sitä yhtä ison ikkunan lasia, josta kuski silloin ilmottiki meille heti! Seki onneksi päällilasi, eikä kaasulasi ikkunoiden sisällä joten helppo vaihtaa uuteen.

toiseksi: saatiin rakennustelineet pihaan ja niiden kokoaminen alkaa varmaanki huomenna tai tänään. Ollaan ahkeroitu Sunnuntaina ja 6 kerroksesta muutama harkkorivi enää puuttuu molemmista rakennelmista, niin seinät on harkkojen kohalta täyskorkeet ja valuvalmiit!

Sitten se PARAS uutinen! Vesa törmäsi eilen sattumalta vanhaan tuttuun, joka tekee työkseen tällähetkellä muuraus hommia. Ja mikä tuuri, sanoi jäävänsä "työttömäksi" n. kahden viikon päästä. Ei ois voinu osua parempaan saumaan. Meillähän niitä muuraustöitä riittää! Saadaan siis kuiteki se uusi takka ja puuhella kuntoon vielä tänä syksynä, vaikka epätoivo meinaski iskeä. Ja mikä parasta muuraa sen tiilistä niin tulee edullisemmaksi ja saan ite suunnitella sen!

Hymy tulee myös huulille, kun miettii että kuukauden päästä ollaan ihan jossain muualla. Ku täällä on kylmä ja pakkasyöt niin ollaan ihanassa lämpimässä. Siitä puheenollen, meillä oli suunnitelmissa vuokrata auto reissun ajaksi, että päästään kiertelemään ympäri maata. Oiskohan ollu kk sitte, ku seilasin netissä autohakukoneita katsellen ja etsien halvinta vuokraa. Kreikan reissulla meillä oli autona opel zafira 5+2 ja oli just sopivan kokonen auto meijän perheelle. Sain kk sitte samanlaisen auton hinnaksi 240€/2vko ei paha sekään, mutta se vaan jäi se varauksen tekeminen. Nyt viime viikolla, ku pyysin tarjouksen samasta paikasta www.rentacarspain.com  hinta oliki tippunu 170€/2vko eli mikä tuuri senki suhteen!

Hyvillä mielin siis. Kaikki tuntuu loksahtavan paikoilleen!
Voisko tää olla aina tämmöstä? =)

1 kommentti:

  1. Ihan sairaan hienoja uutisia!! Pistä ihmeessä lisää juttua siitä takasta ja sen suunnitteluprojektista. Nyt saat just sellasen ku haluat! :) Mahtavaa.

    -Mimu-

    VastaaPoista