keskiviikko 1. toukokuuta 2013

olohuone


Olohuone alkuperäsenä.

Nurkkaa koristi vanhanajan öljylämmitin. Tässä taas keittiön ja olkkarin välisen oviaukon levennysprojekti.
Lattia oli tässä välissä eristetty ja odotti enää ek- levyjä ja laminaattia.



Vesa olis välttämättä halunnu siirtää oh ja mh välistä seinää makuuhuoneeseen päin, mutta ku se ei onnistunu koska seina oli kantava, joutui tyytymään tv:koteloon. Seinään puhkastiin reikä, tehtiin tukipuut ja mh puolelle tehtiin kehikko cyprokista. Kitattiin ja maalattiin molemmin puolin.

Väliovet kaikki vaihdettiin uusiin ja vanhat rumat vaneriovet poltettiin.


Seinät tasotettiin kauttaaltaan hienotasotteella ja maalattiin, sävynä "shantung". Värit meidän kotiin olen valinnu ihan oman silmän mukaan. Ei haluttu mitään perus vaaleeta taloa vaan omaperäsemmän meijän näkösen kodin, joten rohkeesti valitsin värikartasta värejä mitkä ehkä saattas näyttää hyvältä ja kumminki sisustusta aatellen sopis monen eri värin kanssa yhteen.
 


 
 
Takkanurkkaan valoin betonista laatan ja laatotin sen. Meijän väliaikanen lämmitin siinä, joka muutaman vuoden ajan on pitäny leivinuunin kanssa alakerran lämpimänä.


Laminaatit saatiin asennettua olkkariinki ja harmaan värin uunin taakse sekotin ite valkosesta, mustasta ja kultamaalista.

Tv-seinän tapetoin liilalla lehtikuvio tapetilla, joka on jo monet kerrat mietityttäny sen jälkeen. Mahtokohan olla väärä värivalinta?? Onneks se on vaan tapetti ja helposti vaihettavissa. Luultavasti nyt ku nää pahimmat remontit on ohi niin ensimmäinen uudistus alkaa siitä ja tapetti vaihtuu ehkäpä kiviseinäksi.


Meillä ei hirveemmin mitään meille sisustuksellisesti arvokasta ollu ku muutettiin tähän omaan taloon. Sohvat tais olla eka ostos uuteen kotiin. www.huuto.net istä huusin 36e meille uuden sohvaryhmän. 
Tosi hyväkuntoset ja hyvää kangasta ja väriki vielä paras mahollinen! Oikee löytö oli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti