Toissapäivänä poltettiin betoniset muottipuut uuden tallin seinien sisällä. Lopuksi kerättiin kasa puhtaita puita nuotioon ja paistettiin makkaraa. Valikoimassa oli juustomakkara, tavallinen ja wilhelmin feta-mustapippuri!
Ne oli aivan mahtavia. Rasvasia ja niissä oli MAKUA ja mausteita!
Matkan jälkeen päivitinki naamakirjaan tuntemuksia: "miks meillä suomessa tehään vaan jotain mauttomia liian tiiviitä jauhopötköjä?"
mutta nyt..
feta-mustapippuri!!
Tuli ihan Kreikka mieleen, ku sitä maistoi. Ei nyt ihan niiiin maukasta, mut aika lähellä jo. Kannattaa testata!
Tällä hetkellä meidän maan makkaroista kyllä mun henkilökohtanen ehdoton suosikki!
Ja tykkäs siitä kaikki muutki!
kuva lainattu wilhelmin sivuilta
Talkoolaiset makkaranpaistossa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti